Vážení zákazníci, momentálně evidujeme poruchu aktualizace skladu, kdy konkrétní skladovost nemusí odpovídat realitě. Do vyřešení problému je na našem eshopu možné objednat pouze telefonicky (po prověření dostupnosti produktů). Děkujeme za pochopení. 

Zavřít

Canon Kalkulačka AS-1200

Dostupnost: za 30 dní Náš kód: 31195012 EAN: 4960999673677 P/N: 4599B001AB

Výrobce: CANON Záruka: 24 měsíců

Canon Kalkulačka AS-1200
Canon Kalkulačka AS-1200
Předchozí
Následující

Tato polostolní kalkulačka s 12místným displejem se vyznačuje obloukovým tvarem a mnoha užitečnými funkcemi tlačítek. Mezi další vlastnosti kalkulačky patří duální napájení, nakloněný displej a elegantní tmavě šedá povrchová úprava. Výhody:…

Číst více

220 Kč
182 Kč bez DPH
Odebrat produkt
ks
Přidat produkt
Zavolejte Nákup po telefonu: 732 18 11 18 (Po-Pá 09:00 - 18:00)
Poslat na mail Poslat na mail
Popis a parametry produktu Zobrazit více

Popis - Canon Kalkulačka AS-1200

Tato polostolní kalkulačka s 12místným displejem se vyznačuje obloukovým tvarem a mnoha užitečnými funkcemi tlačítek. Mezi další vlastnosti kalkulačky patří duální napájení, nakloněný displej a elegantní tmavě šedá povrchová úprava.
Výhody: · Polostolní kalkulačka s 12místným displejem a obloukovým tvarem · Horní a spodní části pouzdra jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu společnosti Canon · Funkce pro výpočet přirážky k ceně (MU), vracené částky (RV) a celkového součtu (GT) · Výběr zaokrouhlování a umístění desetinné čárky · Zdvojený zdroj napájení (solární a bateriové) · Velký nakloněný displej
Velký nakloněný displej LCD Zásluhou svého obloukového tvaru má tato 12místná kalkulačka velký nakloněný displej LCD, takže můžete na první pohled snadno přečíst všechny číslice, a to v různých světelných podmínkách. Uživatelsky přívětivé rozvržení - s jasnou klávesnicí a velkými barevně rozlišenými klávesami - zajišťuje snadné a bezchybné zadávání vstupů.
Ekologická výhoda Pořiďte si tuto výkonnou a ekologicky šetrnou kalkulačku s 12místným displejem a plastovým pouzdrem vyrobeným z recyklovaných kopírek Canon a získejte ekologickou výhodu pro svoji firmu. Jedná se o perfektní řešení pro veřejné a soukromé organizace dodržující zásady ochrany životního prostředí (Green Procurement Policy), ale i pro všechny zodpovědné podniky, vzdělávací instituce a uživatele, kterým leží na srdci ochrana přírody.
Úsporný provoz Kalkulačku lze napájet pomocí solárního článku i baterie, takže se na ni vždy můžete spolehnout, a to bez ohledu na světelné podmínky. Funkce automatického vypnutí vypne kalkulačku v případě, že není používána po dobu přibližně 7 minut, čímž šetří energii.
Užitečné funkce Zjednodušte výpočty a šetřete čas pomocí praktického přepínače, který umožňuje snadný výběr umístění desetinné čárky a zaokrouhlování. Mezi další funkce patří výpočty přirážky k ceně (MU), vracené částky (RV) a celkového součtu (GT).

Parametry

Kód
31195012
Hodnocení Zobrazit více

Hodnocení

Pro hodnocení se musíte přihlásit.

Potřebujete poradit?

Povinné pole
Rádi pomůžeme s výběrem vhodné náplně.